fbpx

Diamond Academy

af Sidsel Dalby

BOOK EN PRIVAT MASTERCLASS I 2024.

Diamant  Masterclass

Book en privat eksklusivt Masterclass med Skandinaviens ledende diamanthandler og gemmolog, Sidsel Dalby (G.G. GIA USA).

 • Denne Masterclass vil styrke din viden om diamanter og ædelstene.
 • Du vil lære hvorfor de pink diamanter er blevet verdens mest efterspurgte ædelsten og du vil forstå hvad det er præcist du skal se efter hvis du er interesseret i at købe dig ind i sjældne, farvede diamanter.
 • Den grundlæggende viden du tilegner dig vil ikke blot kortlægge den ellers svært opnåelige forståelse for diamanters kvalitet, den vil også hjælpe dig med at forstå diamanters sande værdi og pris – som alt andet lige vil spare dig tid og penge i dine fremtidige diamantkøb.
 • I skal være minimum 10 personer og kurset kan afholdes enten som et privat eller firma arrangement.

Kontakt os for yderligere information

Hvem henvender vores Masterclass sig til?

Vores Masterclass henvender sig til alle med en oprigtig interesse for at lære mere om diamanter og ædelstene.  Du behøver ikke at have et forudgående kendskab til branchen, men du går måske med ambitionen om på sigt at uddanne dig som gemmolog og så er dette et relevant første skridt i den retning for at give dig en bedre føling med hvad gemmologi omhandler. Eller måske du ønsker at opnå en bedre forståelse for prissætning og vurdering af diamanters og ædelstenes kvalitet som meget vel kan være ‘guld værd’ næste gang du påtænker et diamant- eller ædelstenskøb.

Derfor har vi designet Masterclassen på en sådan måde at den vil skærpe din appetit for gemmologi og den vil give dig en strategisk og differentieret fordel overfor dine konkurrenter (hvis du allerede er i branchen) eller blot spare dig tid og penge næste gang du køber dig ind i en diamant, ædelsten eller færdigt smykke.

Hvad koster vores Masterclass?

Kontakt os for yderligere pris.

Hvad kan jeg forvente at lære?

Du vil blive undervist af – og interagere med de førende eksperter på området og vil få indsigt i:

 • Historien og myterne om de mest berømte diamanter fra de først blev fundet til færdige smykker.
 • De 4 C’er indenfor kategorisering af naturlige diamanter samt få en introduktion til syntetiske diamanter.
 • Læren om de sjældne og farvede naturlige diamanter.
 • Introduktion til ædelstene. Herunder de ‘3 Store’ – Rubiner, safirer og smaragder – og hvad det præcist er som giver ædelsten deres karakteristiske farver.
 • Læren om smykkedesign og de forskellige måder at fatte diamanter og ædelstene på.

Sidsel Dalby Glerup

Sidsel er en ud af kun få kvindelige diamanthandlere i verden og hun føler sig godt tilpas ved at arbejde i den afsondrede og mandsdominerede verden, hvor nøglen til succes er gennem et stærkt netværk at få fri adgang til de mest sjældne og farverige sten, som er efterspurgt af smykkekunder og smykkeinvestorer verden over.  Sidsel er grundlægger af Dalby Diamonds og har kontorer og showrooms i London, New York, Tel Aviv og København for at kunne imødekomme den store interesse hun får fra et globalt publikum, hvor kun det bedste er godt nok.

Sidsel er uddannet gemmolog fra Gemological Institute of America (GIA), Carlsbad, Californien og vil være en af underviserne ved denne Masterclass.

Kontakt os for yderligere information

Hvad Du Kan Forvente

Diamant Masterclassen er designet til at give dig en spændende og relevant indsigt i hvad det vil sige at arbejde med gemmologi. Masterclassen er dedikeret til alle kvinder og mænd der ønsker at gøre brug af muligheden for at lære direkte fra de mest indflydelsesrige diamanteksperter.

Direkte Adgang til Eksperten

 • Denne Masterclass er det eneste sted, der giver mulighed for at komme  tæt på en ledende diamantekspert, som deler viden fra en lukket branche.

Diamantekspertise Fra De Bedste I Verden

 • Underviserne vil dele emner fra den absolutte inderkreds af diamantbranchen som man ikke hører eller lærer andre steder i verden. Tilsammen har vores to hovedundervisere mere end 30 års erfaring og viden omkring diamanter og vil dele dette på bedste vis med vores deltagere.

Den Mest Professionelle Masterclass

 • Omhyggeligt tilrettelagt indhold vil gøre det muligt for vores deltagere at forstå forskelle og ligheder i diamanter og ædelstene og at kunne se forskel på naturlige diamanter og syntetiske diamanter – samt en generel god forståelse for smykker.

Kontakt os for yderligere information

 

Bliv En del Af Vores Diamond Academy

 • Denne Masterclass er kun relevant hvis du er motiveret for følgende: 1) At mestre diamanter hurtigt 2) Villig til at lære 3)  Ikke bange for at udfordre dig selv 4) Have det sjovt undervej. Hvis du er komfortabel med ovenstående, så kunne denne Masterclass meget vel være skræddersyet til dig.
 • Ville du nogensinde købe et hus eller en bil uden at konsultere en ekspert først? Forbrugerne i dag vil gerne vide helt præcist hvad de overvejer at købe sig ind i og går derfor ofte til en ekspert på området inden de træffer de større købsbeslutninger.
 • Ville du ønske at du kendte en troværdig diamantekspert? Du er jo trods alt ved at foretage en af de større og mere dyre købsbeslutninger i dit liv. så hvorfor ikke gøre dig selv til diamanteksperten og køb dén diamantring til en du elsker – eller til dig selv – med ro i maven.
 • Til jer kvinder der har en drøm om at arbejde i diamantindustrien eller som bare er blevet træt af at vente på ‘den eneste ene’ til at købe jer diamantringen. Dette er jeres enestående mulighed for at at komme tættere på de smukke sten og blive godt klædt på undervejs… og så vil det spare  både tid og penge i forbindelse med næste diamantkøb.

Kontakt os for yderligere information

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde