fbpx

World of Dalby Diamonds

by Sidsel Dalby

Førende Diamanthandler og Juvelér

Global Diamant Guru

DALBY DIAMONDS er et globalt luksus diamantsmykke brand og specialist i sjældne farvede diamanter til investering – repræsenteret med showrooms i København, London og New York.

Ejer og administrerende direktør af Dalby Diamonds, Sidsel Dalby, er førende specialist i diamanter og ædelstene med den prestigefyldte uddannelse som gemmolog fra Gemological Institute of America(GIA) i Californien, USA.

Sidsel Dalby rejser verden rundt for at finde de fineste diamanter og ædelstene til sine kunder og har som ganske få et særligt øje for at indkøbe de fineste kvalitetsdiamanter og ædelstene til markedets bedste priser. Dette kombineret med flere års erfaring fra smykke og ædelmetalindustrien samt en æstetisk sans for smykkedesign med etableret smykkeproduktion i London og New York, gør det muligt for DALBY DIAMONDS at tilbyde unikke håndlavede diamantsmykker samt løse diamanter til investering.

Sidsel vises som den første danske diamanthandler i selskab med globale førende profiler indenfor diamond trading hos Rapaport Group, som er diamantindustriens svar på Forbes.

Sidsel har en baggrund fra ædelmetal-og mineindustrien med hendes tidligere virksomhed Nicuma Europe Gold Exchange, hvor hun blev eksponeret i adskillige danske og udenlandske medier.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde