fbpx

FAQ

Hvor lang er leveringstiden?

Hos DALBY DIAMONDS er konceptet ‘bestilling pr. ordre’, hvor den normale leveringstid er 10-15 hverdage. Der kan ved  bestilling af specialdesigns eller i særlige travle perioder forekomme lidt længere leveringstid.

Hvordan leveres mit smykke/diamanter?

Det færdige smykke leveres til dig ved et personligt møde eller med kurér til den angivne adresse.

Hvordan finder jeg min ringstørrelse?

For at finde den rigtige ringstørrelse er der en række forskellige måder at gøre dette på:

  • Gå ind til din lokale juveler og få målt din ringstørrelse op.
  • Kontakt vores kundeservice på www.info@dalbydiamonds.com el. 7172 7274 og få en gratis ringmåler tilsendt pr. post (returneres igen).
  • Book et møde med os og vi finder sammen den rigtige ringstørrelse.

Vær opmærksom på, at størrelsen på dine fingre kan variere alt efter om målet tages når det er koldt eller varmt. Fingre har tendens til at hæve en smule, hvis det er varmt. Dette skal der selvfølgelig også tages forbehold for, når man vælger ringstørrelse.

Hvis den ringstørrelse du har opgivet viser sig at være forkert, når du modtager ringen, kan vi justere på smykket mod et mindre gebyr som oplyses ved personlig kontakt til DALBY DIAMONDS.

Engropriser med op til 70% i besparelse

Som anført sælger DALBY DIAMONDS smykker og diamanter til engrospriser med helt op til 70% besparelse. Dette kan dokumenteres ved jævnlige undersøgelser af markedet, hvor en af teamets medarbejdere sendes ud på butiksbesøg som mystery shopper.DALBY DIAMONDS arbejder med en effektiv forsyningskæde for at optimere priser og levering af diamanter til vores kunder. DALBY DIAMONDS har direkte adgang til et eksternt lager på verdensmarkedet med mere end 800.000 diamanter og opererer herudfra med en gennemsigtig prispolitik uden ekstra fordyrende mellemhandlere og uden skjulte gebyrer.

Vi har samtidig ikke store faste omkostninger i forbindelse med dyre butikslokaler og omfattende lagerbeholdning. Alle smykker laves på bestilling og vi kan derfor helt ekstraordinært tilbyde vores kunder de fineste kvalitets diamantsmykker til engrospriser, som ligger langt under de almindelig butikspriser. Det resulterer dermed i, at vores kunder opnår større værdi for pengene, når de handler med os.

Fortrolige køb

Hvis du ikke kender ringstørrelsen på den person, du køber til og ønsker at holde købet hemmeligt, bedes du vælge feltet ‘ ved ikke’ og fortsætte købet. Herefter bedes du kontakte os( info@dalbydiamonds.com el. 7172 7274) og vi vil finde den rigtige løsning på ringstørrelsen.

Vedligeholdelse af smykker

Som hos enhver anden juvelér, anbefaler vi altid vores kunder, at få efterset og rengjort deres diamantsmykker hvert halve år ved en autoriseret juvelér. På trods af, at smykkerne er af højeste kvalitet, vil især diamantringe, som bruges dagligt, udsættes for stød fra kanter og diamanterne kan dermed over tid blive løse og i værste fald falde ud. Ved jævnligt eftersyn undgår man dette.

I forhold til rengøring af smykkerne, kan man både selv gøre det og efter ønske gå til en autoriseret juvelér, som oftest har særligt værktøj eller apperatur til rengøring. Ved diamantsmykker kan man enkelt rengøre guld og diamanter med eksempelvis en tandbørste under varmt/lunken vand med mild sæbe (uden syre) el. tandpasta (mildt slibemiddel).

For yderligere spørgsmål, kontakt os

info@dalbydiamonds.com

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde