fbpx

Top 6 Øreringe Til Brudekjolen

by Sidsel Dalby

Skal du giftes i 2023? Vi har samlet 6 bud på øreringe, der matcher din brudekjole. 

Smukke diamant og smaragd øreringe til din store dag

Du har sikkert fundet den helt perfekte brudekjole, smukke sko der matcher og måske har du allerede booket din yndlings makeup-artist.

Men har du tænkt på hvilke smykker, udover vielsesringen, du vil have til din store dag?
Hvad end du ønsker at gå den klassiske vej, eller om du tænker at prøve noget utraditionelt og spændende, så har vi 6 bud på øreringe til den kommende brud. 

Øreringe, der ikke kun er til én dag, men som kan bruges længe efter, du er gået ned af kirkegulvet. Det er vigtigt at investere i de rigtige bryllupssmykker. Med vores udvalg af diamant- og ædelstensbesatte øreringe, kan vi være sikre på, at du vil elske dem, længe efter bryllupsklokkerne ringer.

Udsøgte Mesterværker

Flotte fancy yellow diamantøreringe, der er prydet med hvide diamanter i en 18 kt hvidguld og guld fatning, vil få de fleste til at falde i svime.

Dette unikke design har en række diamanter i alle former og størrelser, der tilføjer glans fra alle vinkler. De smukke gule nuancer, der symboliserer selvtillid, vil helt sikkert matche din hvide kjole.

Der medfølger internatonalt diamant certifikat på dette smukke sæt fancy vivid yellow VVS øreringe på 15 Ct, 18 Kt hvidguld.

Glimtende Ørestikker

De klassiske ørestikker er det helt rigtige valg, hvis du går efter et mere traditionelt look. Dette GIA-certificerede par med 2.32 Ct hvide D/River diamanter og 18 Kt hvidguld, kan bruges 365 dage om året, både til hverdag og fest.

Den smukke diamant i midten er omkranset af en række mindre diamanter, som ved at reflektere lyset, giver ørestikkerne sit smukke og funklende udseende.

Lysende Gul

At gå efter øreringe med en lidt varmere tone, er et helt forståeligt valg. Disse smukke fancy yellow øreringe er af 15.11 Ct, 18 Kt hvidguld og er GIA certificerede.

De gyldne, honningfarvede nuancer, der reflekterer lys på smukkeste vis, er altid et statement. Men sin storslående gule diamant, vil den være det perfekte tilbehør til bruden. 

En Royal Skønhed

Smaragder har været anvendt i smykkekollektioner hos alt fra datidens farao Cleopatra til Inkarigets kejserinde og til nutidens kongelige og celebrities verden over.

Den smukke grønne farve, som ædelstenen indeholder, står for harmoni og balance – to kvaliteter som er vigtige i et ægteskab. Dette smukke sæt øreringe er af 3.50 Ct Vivid Green smaragder med fancy shaped diamanter i 18 Kt hvidguld og med GRS certifikat.

Chandelier Diamant Øreringe

Disse smukke og unikke emerald shape øreringe er et elegant valg til den kommende brud.

Dette enestående par af øreringe, med blændende hvide diamanter, består af 5.73 Ct, 18 Kt hvidguld og er GIA-certificeret. Med en smuk emerald cut diamant i midten og en række mindre diamanter omkring, vil denne ørering med garanti komplimentere din elegante brudekjole.

Et elegant design, som vil være et klogt valg i mange år frem.

Pretty in Pink

Vi elsker lyserøde diamantsmykker. Disse ekstraordinære pink chandelier øreringe, er et feminint og elegant valg, som vil komplimentere bruden så smukt.

Øreringende består af smukke og sjældne fancy pink diamanter på 10.57 Ct og 18 Kt hvidguld, incl. internationalt diamant certifikat.

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde