fbpx

Top 5 Smykker 2023

by Sidsel Dalby

Magiske smykker holder værdien

Den bedste investering i 2023

Vi har sammensat en guide med de fem flotteste smykker, du kan forære dig selv eller din udkårne i 2023 Disse smykker er nøje udvalgt ud fra sammensætningen af sjældne eftertragtede diamanter. I en usikker tid med inflation og uro i verden, er diamanter det sikreste aktiv at erhverve sig. Og så kan man tilmed nyde dem i et flot smykke efter eget valg.

Afbilledet ses verdens eneste og nok mest unikke 11.10 carat radiant cut fancy deep/vivid yellow diamant med en VS1 clarity. Der er tale om et unikt investeringsobjekt, som ses i samme style hos Graff Diamonds på Bond Street i London til £1,5 mio. Prisen hos os er engros, da vi handler direkte fra mine til marked og ligger på 3,5 mio. kr. Diamanten er indgraveret med et unikt GIA-nummer efter globale certificeringsstandarder og fremvises efter aftale i vores London showroom.

Bliv lagt mærke til med dette par øreringe

Med dette ‘matching pair’ af sjældne hjerteformede fancy yellow diamanter kombineret med pink diamanter, ialt 2.39 ct. monteret i 18 kt hvidguld, er der ingen tvivl om, at der vil blive lagt mærke til kvinden, som er heldig at bære dem. Prisen ligger på 145.000 kr.

 

Ren elegance med denne smukke ring

Forstærk dit outfit med dette smagfulde diamantbesatte smykke inspireret af årstidens festlige ånd.

Med sine 1.89 carat og en sjælden fancy light pink diamant i midten, kan du være sikker på at gøre en entré. Ringen er lavet i 18 kt. hvidguld og koster 250.000 kr.

Bliv set med et smaragdarmbånd

I løbet af de sidste par år, er der særligt kommet fokus på sjældne farvede ædelstene. Herunder også de flotte grønne smaragder.

Style dit outfit med dette magiske og vovede Smaragdarmbånd på 14.90 carat.

 

‘Make A Statement’ med denne halskæde

Chic og fuld af karakter, denne flotte diamanthalskæde med diamanter i topkvalitet på +10 carat vil være alt, hvad hun ønsker sig til jul. Diamanterne er monteret i 18 kt hvidguld. Prisen ligger på 345.000 kr.

Denne klassiker kommer også med fancy colored diamonds.

Værdifuld viden fra førende ekspert

 Fra os til dig…

Vores gave til dig er denne guide, som step-by-step hjælper dig med at vælge den perfekte  ‘one of a kind’ diamantring med sjældne farvede investeringsdiamanter.

God læselyst!

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde