fbpx

Tennisarmbånd

by Sidsel Dalby

Et er de mest populære diamantsmykker hos kvinder, er det klassiske diamant tennisarmbånd. Det passer til ethvert outfit fra t-shirt og jeans til kjole.

Tennisarmbåndet – den perfekte gave til enhver kvinde

Et klassisk tennisarmbånd består af en række diamanter af samme størrelse, slib, farve og klarhed, som er sat side om side for at danne et flot armbånd. Hvis du vil have noget lidt anderledes, er der variationer af det klassiske tennisarmbånd. Dette inkluderer designs med diamanter i forskellige former og farver, herunder fancy colored diamonds. 

Hvordan Fik Tennisarmbåndet Sit Navn?

Tennisarmbåndet blev først populært i 1920’erne og var oprindeligt kun kendt som et “diamantlinje” armbånd. Udtrykket “tennis” blev opfundet 50 år senere, og er bredt krediteret til den amerikanske tennislegende Chris Evert, som var kendt for at bære et diamantlinjearmbånd under turneringer.

Den nøjagtige dato, hvor navnet tennisarmbånd først blev opfundet, er dog et stridspunkt. Det antages almindeligvis, at det skete, da Everts diamantarmbånd gik i stykker under U.S. Open i 1987. Spillet blev stoppet, mens Evert ledte efter det forsvundne armbånd, som hun omtalte som sit “tennisarmbånd” i et efterfølgende interview.

Andre mener, at armbåndet fik sit navn allerede i 1970’erne, da Evert, verdens bedste tennisspiller, blev kendt for sin stilfulde tennisbanedragt. Hun udnyttede diskoæraens mode ved at parre diamanter med smart sportsudstyr og derved skabe et luksuriøst og sporty look, hvoraf hendes diamant-tennisarmbånd var en stor del af det.

Billede: Chris Evert i 1970’erne.

 

Tennisarmbånd: Det perfekte sommersmykke?

Du behøver ikke at være professionel tennisspiller for at bære et tennisarmbånd; du kan bære dit diamant-tennisarmbånd på et hvilket som helst tidspunkt af dagen eller natten, og både til fint- og hverdagsbrug. Tennisarmbåndet er blevet et klassisk diamantsmykke takket være dets alsidighed, og er derfor særligt velegnet til sommeren.

Uanset om det er båret alene eller sammen med andre diamantsmykker, er diamanttennisarmbåndet med sin alsidighed det perfekte tilbehør. Det er let og enkelt og er lige så velegnet til kontoret, som en aften i byen. Derudover vil dets fantastiske flotte udseende helt sikkert komplimentere dit outfit ved sommerens fester.

Valg af armbånd

Fordi et diamant-tennisarmbånd er et så alsidigt smykke, der vil blive brugt ofte, skal dets led være både fleksible og holdbare. Diamanterne holdes på plads af gode led, som forhindrer armbåndet i at knække.

Bevæg dine hænder og arme rundt, mens du vælger dit armbånd for at se, hvordan det bevæger sig på dit håndled. Sørg for, at der ikke er klæbepunkter mellem leddene, og at det bevæger sig jævnt.

Når det kommer til sikkerhed, skal du kigge efter et armbånd med en sikker lås, samt en sikkerhedslås. Vælg et diamant-tennisarmbånd, der sidder let og løst på det punkt, hvor dit håndled møder din hånd for den mest behagelige pasform. Pasformen er perfekt, hvis du nemt kan glide en finger mellem dit håndled og armbåndet.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde