fbpx

Dalby Diamonds

by Sidsel Dalby

Førende Diamanthandler og Juvelér

Global Diamant Guru

DALBY DIAMONDS er et globalt luksus diamantsmykke brand og specialist i sjældne farvede diamanter til investering – repræsenteret med showrooms i København, London og New York.

Ejer og administrerende direktør af Dalby Diamonds, Sidsel Dalby, er førende specialist i diamanter og ædelstene med den prestigefyldte uddannelse som gemmolog fra Gemological Institute of America(GIA) i Californien, USA.

Sidsel Dalby rejser verden rundt for at finde de fineste diamanter og ædelstene til sine kunder og har som ganske få et særligt øje for at indkøbe de fineste kvalitetsdiamanter og ædelstene til markedets bedste priser. Dette kombineret med flere års erfaring fra smykke og ædelmetalindustrien samt en æstetisk sans for smykkedesign med etableret smykkeproduktion i London og New York, gør det muligt for DALBY DIAMONDS at tilbyde unikke håndlavede diamantsmykker samt løse diamanter til investering.

FÅ GRATIS TIPS FRA EKSPERTEN VED TILMELDING TIL NYHEDSBREV NEDERST PÅ SIDEN. 

Passion for millioner

I øjeblikket kan du opleve Sidsel Dalby i DRs nye tv-serie ‘Passion for millioner’. Her kan du følge Sidsels arbejde som international diamanthandler, når hun er på jagt efter den helt rigtige diamant til en kunde.

Vi hjælper dig med at få mest mulig værdi ud af dit diamantkøb

DALBY DIAMONDS har specialiseret sig i at udvælge verdens fineste diamanter af investeringskvalitet, herunder både i hvide og naturligt farvede diamanter samt dyrebare ædelstene (rubiner, safirer og smaragder).

Vi har en strategisk direkte adgang til forsyningskæden af diamanter med kontrol af off-market reserver. Den direkte adgang fra mine til marked betyder, at DALBY DIAMONDS som leverandør af diamanter af investeringskvalitet kan tilbyde de bedste priser på markedet. Vi udvælger udelukkende diamanter, der er naturligt udvundet og konfliktfri med GIA-certifikater.

Prisudvikling på diamanter

Diamanter er et fysisk aktiv – en råvare – der kun findes en ganske begrænset mængde af i investeringskvalitet. Ud af verdens totale diamantreserve kan kun 1% af alle diamanter klassificeres som investeringsdiamanter – altså diamanter af højeste kvalitet. Herunder udgør de sjældne pink diamanter en minimal fraktion på ca. 0,0001% af den totale diamantreserve.

En mindre procentdel anvendes til smykker, mens størstedelen af de diamanter der udvindes, bruges til industrielt arbejde.

Set ud fra et makroøkonomiske perspektiv står diamantmarkedet overfor et begyndende ‘gap’ mellem udbud og efterspørgsel, hvor verdens minedrift nedjusteres med delvis nedlukning af miner over tid. Her bl.a. The Argyle Mine som var størst producerende på sjældne lyserøde diamanter. Dvs. udbuddet af investeringsdiamanter falder mens efterspørgslen fortsat stiger (j.f. analyse foretaget af Bain & Co Inc.). Dette betyder, at der vil opstå et nyt ‘second-hand’ market, hvor man som ejer af sjældne diamanter med fordel vil kunne afsætte sine aktiver med fortjeneste.

Værdifastsættelse

The Gemological Institute of America (GIA) skabte den første og nu globalt accepterede standard til at beskrive diamanter: Color, Clarity, Cut og Carat Weight. Værdien af en diamant er baseret på 4C’er. I kombination giver disse fire faktorer mulighed for at diskutere diamanter og sammenligne en diamant med en anden.

Ved køb af diamanter hos os følger der kvalificeret rådgivning med fra GIA gemmolog og diamanthandler, Sidsel Dalby.

Vidensdeling

Hos Dalby Diamonds, vil vi gerne dele ud af vores ekspertise. Derfor har vi oprettet Dalby Diamonds Club, som er et netværk, hvor vi deler ud af vores viden og ekspertise inden for diamanter. Her fokuserer vi på aktuelle nyheder inden for diamantverdenen og udsender eksklusive tilbud på vores diamantsmykker. Du kan melde dig ind i Dalby Diamonds Club nederst på siden. Medlemskab er gratis.

Derudover, kan du på vores hjemmeside finde masser af information og artikler om diamanter og ædelstene. Diamantverdenen kan synes meget lukket og uigennemsigtig. Dette ønsker vi hos Dalby Diamonds at gøre op med. Vi ser det som vores vigtigste opgave at oplyse og uddanne vores kunder, således at beslutninger kan tages på et oplyst grundlag.

Hvis du synes, at det med diamanter er ekstra spændende, så afholder vi 2 gange om året en eksklusiv Diamant Masterclass, hvor du vil lære om alt det tekniske omkring diamanter. Tryk på linket for at læse mere om vores næste Masterclass, som ligger i efteråret 2022.

Diamanter i Fokus – ‘Hjernekassen’ P1

Hvordan er det egentlig diamanter dannes? Hvorfor tillægges diamanter så meget værdi? Hvad har diamanter betydet for vores kultur?

I slutningen af oktober 2021 blev grundlæggeren af Dalby Diamonds, Sidsel Dalby, inviteret ind i DR Byen til en snak om diamanternes mange facetter i selskab med P1 programmet ‘Hjernekassens’ vært, Peter Lund Madsen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde