fbpx

Brude guide

by Sidsel Dalby

Kunsten at udvælge den rette forlovelsesring

En dag man vil huske

En forlovelsesring er indbegrebet af den ultimative kærlighed. Fyldt med alle de rette værdier og ægte følelser, så er forlovelsesringen typisk karakteriseret ved at være en ring fyldt med ædelsten og diamanter hele vejen rundt som symboliserer det udødelige bånd mellem to elskende.

Som den tidløse og romantiske tradition forlovelsen er, så vil der altid være par som er på udkig efter den perfekte forlovelsesring. Da det er det ultimative symbol på kærlighed, så vil vordende brudepar ofte bruge timer på at designe eller udvælge den helt rigtige ring til at komplimentere og personificere ens bedre halvdel.

Hvis du er på udkig efter ringen til dig selv, eller måske på vegne af en god ven eller en du har kær, så vil denne  guide om forlovelsesringe helt sikkert hjælpe dig med at udvælge den perfekte ring til lejligheden.

Til den spinkle kvinde

Til kvinden med de delikate og små fingre, så vil det formentligt være bedst at vælge en elegant, men mindre forlovelsesring. Spinkle brillantbeklædte ringe eller måske beklædt med de fineste farvede ædelsten og diamanter vil tilføje et velafbalanceret look til de yndefulde hænder. Som denne delikate og tidløse tre-stensring, hvor centerstenen er en 3.00 ct. cushion slebet ’light yellow’ diamant.

For evigt glimtende fortæller ringen historien om den udødelige kærlighed mellem to elskende. Et modigt, men rigtigt valg for kvinden med de små hænder, da de varmgule toner  blot vil understrege og forstørre optimismen og glæden i parforholdet.

Eller måske denne klassiske solitaire ring med en enkelt helt fantastisk smuk diamant der vil stråle om kap med kvinden der bærer den. Denne rene, klare og helt hvide diamantring med sin 1.00 ct. klæder alle kvinder og repræsenterer ægte kærlighed.

Med et helt exceptionelt slib så skiller denne ring sig ud fra mængden og vil komplimentere den spinkle kvindes små fingre.

Til den socialt anlagte kvinde

For kvinden som ønsker at investere i en forlovelsesring der fremhæver hendes indre gejst og styrke, så skal man stærkt overveje en halo ring. Halo ringen er kendetegnet ved at centerstenen er omkranset af typisk mindre ædelsten og er med sit simple og alligevel spektakulære design ikke til at komme udenom.

En variation af denne type ring kan fås ved eksempelvis at lade diamanterne fortsætte ned på begge sider af ringen som blot vil være med til yderligere at fremhæve den smukke centersten omkranset af diamanter. Den evigt trendbaserede halo ring lader aldrig til at ville gå af mode. Med et helt exceptionelt slib, så adskiller denne type ring sig fra alle andre og vil derfor klæde enhver spinkel og elegant kvindehånd.

Smukt udformet med en 1.00 ct. centersten omkranset af to rækker med runde brillanter. Denne klynge effekt tilføjer ringen ekstra kant. Ringen vist her i 18K hvidguld giver indtryk af at centerstenen er større end tilfældet er.

Til den naturinspirerede Kvinde

De Victoriansk inspirerede blomstrede designs lader til at være på vej tilbage i modebilledet. Og hvorfor skulle de ikke også være det? Deres yndefulde og samtidig udødelige designs efterlader selv i dag snerten af royal elegance.

Og her har vi en særligt unik ring til lige netop dig.

Med et afsæt i de naturinspirerede designs fra den Victorianske tidsepoke er denne blomsterlignende ring udformet med en meget lys blå diamant i midten og den lidt atypiske brillantkrans gør blot centerstenen endnu mere intens i farven og mere strålende.

Til den høje kvinde

Denne ring er ikke kun det perfekte match til kvinden der elsker symmetriske former, men også ideel til kvinden med de lange, slanke fingre.

Her er den vist i et klassisk tre-stens ring design og fremhæver en for øjet helt ren 3.95 ct. Marquis slebet diamant.

Centerstenen er yderligere fremhævet af de smukke diamanter på hver side og ringen vil gøre sig godt med andre typer af ringe der gør sig godt på slanke fingre.

At være på udkig efter den rette forlovelsesring kræver tid, omtanke og penge.

Hos Dalby Diamonds vil vores varierede sortiment af diamanter, vores ædelstensbesatte forlovelsesringe, samt vores sortiment af farvede diamanter give dig rig mulighed for at udvælge eller designe den helt rigtige forlovelsesring til din udkårne.

Besøg os på hjemmesiden for at lære mere og book gerne et uforpligtende møde med en af vores diamanteksperter, så vi kan hjælpe dig med at udvælge lige netop den ædelsten der beskriver jeres forhold og din kommende hustrus stil.

Til retro kvinden

Vintageringe har et helt specielt udtryk. De geometriske former der blev monteret i tilpassede ædelmetaller og brug af mindre ædelsten blev perfektioneret i den tid.

Inspireret fra den æra er her vist en fancy farvet grågul 2.09 ct. diamant, der oser af glamour og er smukt placeret som centersten i ringen. Sat i 18K hvidguld fuldendes ringen af den smukt matchende diamant krans der blot fremhæver et sandt overflødighedshorn af elegance.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde