fbpx

Top tips til valg af diamant smykker til din store dag

by Sidsel Dalby

Inddragelsen af diamanter, ædelstene og fine smykker i jeres bryllup slutter ikke, når I har valgt den perfekte forlovelsesring. I betragtning af at dit bryllup er kendt som din ‘store dag’, sikrer de fleste brude, at de har masser af glimmer omkring dem som komplimenterer den smukke kjole og den fantastiske forlovelsesring.

Bryllupssmykker

At vælge dine bryllupssmykker er en spændende del af planlægningsprocessen op til dit bryllup. Brudesmykker bringer dit brudeensemble sammen som et fantastisk prikken over i’et. Du bør dog vælge dine brudesmykker med forsigtighed. Vælg smykker, der supplerer snarere end forringer dit brudeensemble, og hvis du vil investere i nye smykker, skal du sørge for, at de også kan bæres længe efter, at bryllupsrejsen er forbi!

For at hjælpe dig med at finde de passende smykker til din bryllupsstil har vi samlet en liste over de bedste forslag, der hjælper dig med at beslutte, hvilke fine smykker du skal have på! Læs videre for at finde ud af, hvad du skal overveje, når du vælger smykker til din store dag, samt hvordan du vælger de perfekte diamanthalskæder, diamantøreringe, farvede diamantarmbånd og meget mere.

Overvej Hvilken Halsudskæring Du Ønsker Til Din Brudekjole

Det er afgørende at tænke over, hvordan dine brudesmykker vil matche din brudekjole. I stedet for at kollidere eller overskygge den, vil du have dine smykker til at supplere den.

Hvordan vil dine smykkemuligheder fungerer med din kjoles halsudskæring du skal sikre dig at de matcher dit outfit. Vælg diamantsmykker, der giver den helt rigtige mængde opmærksomhed og glans som supplement.

Stropløs Kjole

Fordi stropløse kjoler udsætter meget hud omkring kravebenet vil vi i stedet for en mellemlang eller lang halskæde anbefaler en kortere halskæde. Med stropløse kjoler kan længere halskæder se ubalancerede ud. Løsningen er at vælge en diamant- eller ædelstenshalskæde, der sidder smukt midt i al den blottede hud.

Sweetheart Udskæring

Fordi denne kjoletype har en delikat, romantisk appel, passer enkle halskæder, øreringe og armbånd bedst. Denne kjoletype er også ofte gjort endnu mere fantastisk ved tilsætning af romantiske farvede diamanter. Et lyserødt diamantarmbånd eller lyserøde diamantøreringe kan være det perfekte valg.

Halter Style

Brudekjoler med høje halsudskæringer tillader ikke meget plads til en halskæde, så hvis din kjole er i et af disse designs, anbefaler vi at give afkald på halskæden. Brug i stedet blændende dråbediamantøreringe og i en dejlig iøjnefaldende farve.

V-udskæringer

Halskæder med enkle diamant vedhæng tilføjer et dejligt touch til en v-hals kjole. Hvis din kjole har en dyb v-hals, vil en diamantdråbe halskæde supplere den dramatiske kurve i din kjole perfekt.

Less Is More

Det er fristende at gå all in, når det kommer til dine brudesmykker. Hvem vil ikke gerne have det hele på? Der er så mange dejlige brudesmykker at vælge imellem. Vi vil dog råde dig til at huske på, at når det kommer til en bryllupsstil, er mindre normalt mere. Spotlightet skal være på dig og ikke på dit bryllupstilbehør.

Sørg for, at du har alle dine brudesmykker klar, når du får dine endelige kjole udvalg så du vil være i stand til at prøve alt på med din kjole (og helst din frisure) for at se, hvordan det hele passer sammen. Overvej at udelade en eller to af dine smykker eller erstatte dem med mere subtile stykker, hvis du opdager, at en eller to af dem stikker for meget ud.

Det er også vigtigt at huske på, at du ikke behøver at bære alle dine smykker på din bryllupsdag. Nogle gange er alt hvad du behøver, et eller to stykker for at fuldføre dit ensemble perfekt.

Din Frisure

Den slags smykker, der vil se bedst ud med din bryllupsstil, vil blive påvirket af din bryllupsfrisure. Dette gælder især i tilfælde af dine øreringe.

Hårsmykker som kan tilføje skønhed og romantik til dit bryllupslook, fungerer godt med up-dos (høje opsatte frisurer). Hvis du beslutter dig for at bære hårsmykker, skal du tænke over, hvordan det vil se ud med dine øreringe og halskæde. Hvis du vælger en dristig frisure, kan det være en god idé at holde dine øreringe og halskædevalg mere dæmpede for at forhindre, at du ser overdrevet ud.

Løsthængende evt krøllet hår kan være en dejlig og romantisk brudefrisure. Det kræver dog, at du vælger dine bryllupssmykker med større omhu, især dine øreringe. Her fungerer det bedst med sarte diamant ørestikker.

Something Blue

Selvom du langt fra er en overtroisk person, ved du hvordan traditionen er til bryllupper. Dit brudeensemble skal indeholde “”noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt”.

Overvej at indarbejde blå smykker. De mest populære blå smykker til brudeensembler er blå safirsmykker, som har en smuk og traditionel æstetik. Men hvis du leder efter noget andet – men lige så fantastisk, er dybblå tanzanit en anden smuk ædelstensmulighed.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde