fbpx

Global levering & tax free

Gratis levering med forsikret kurérservice

DALBY DIAMONDS har et tæt samarbejde med både nationale og internationale kurerservices, som sikrer vores kunder den bedste service med forsikret og gratis indenrigs levering af vores varer til tiden. Vi kan levere varen på hvilken som helst adresse efter ønske, så længe vi bare har fået information herom i bestillingsformularen.

DK og EU ordre (Kunder i EU)

Kunder i Danmark og indenfor EU vil blive pålagt at betale dansk moms på 25%, som vil være inkluderet i oplyste priser her på webshoppen.

Internationale ordre (Kunder udenfor EU)

Hvis du ønsker at købe tax free kan DALBY DIAMONDS også hjælpe med det. Når du modtager smykket af os, vil vi samtidig levere den nødvendige dokumentation for at få momsen tilbage i lufthavnen, når EU forlades. Ved refusion af moms kræves det, at man er bosat udenfor EU og at man refunderer momsen for sit smykke indenfor 3 måneder efter det er købt.

DALBY DIAMONDS kan også eksportere dine diamanter/smykker til et andet land, hvis det måtte ønskes. Dertil tillægges en mindre omkostning for fragten.

Returvarer

Privatkunder der handler hos DALBY DIAMONDS har 14 dages fuld returret på alle ready-made smykker fra vores showrooms, såfremt de leveres tilbage 100% ubrugte. Dog giver vi ikke penge retur. Undtaget returret er de smykker, som fremstilles eller tilpasses efter kundens individuelle behov, hvor returretten bortfalder så snart smykket er sat i produktion. Mere herom under Handelsbetingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde