fbpx

Den ultimative guide til valg af forlovelsesringe

Uanset hvilken forlovelsesring du vælger, om I køber den sammen eller du overlader beslutningen til din kommende ægtefælle, er den et symbol på den ultimative kærlighed.

Den ultimative guide til at vælge de rigtige forlovelsesringe

Efter at bryllupper har været udskudt de sidste år, får par deres forlovelsesringe lavet specielt ud fra deres egne ønsker, i stedet for at holde fast i tidligere traditioner. Der ses i dag en øget tendens til at gå efter et mere sofitikeret og glamourøst design i forlovelsesringe og vielsesringe sammenholdt med alle aspekter af brudetøj. Dalby Diamonds har professionelt team af førende designere og guldsmede, som står for at lave unikke smykker i skræddersyet design, hvis du ønsker at gøre din forlovelsesring mere mindeværdig!

Toi Et Moi

Vi har de seneste år set en enorm stigning i populariteten af ​​multi-stone forlovelsesringe blandt berømtheder og du kan forvente, at denne udvikling vil forsætte.

Vi forventer at se flere 2-stensringe sammen med 3-stensringe (og her er det ikke den traditionelle 3-stensring, men en ring, hvor stenen er placeret forskudt af hinanden). Her i en kombination af fancy color diamanter, hvide diamanter samt farvede ædelstene.

Mange par kan lide at vælge unikke diamanter og ædelstene for samtidig at illustrere betydningen af ​​kærlighedshistorien, der fortælles herigennem.

Det er ikke kun symbolikken på sammenhold og kærlighed, der gør en Toi Et Moi forlovelsesring unik, men også hvordan stenene er parret sammen på en sådan måde, at de forstærker den anden stens skønhed.

Sammensætningen af unikke diamanter og ædelstene har været kendt i århundrede, omend det i dag kan virke som en ny moderne og unik trend. En diamantring med tre sten siges, at symbolisere et forholds fortid, nutid og fremtid. Et evigt minde om den rejse de forlovede begiver sig ud på sammen.

Kønsneutrale ringe

I de seneste år har der været et større udvalg af kønsneutrale ringe på markedet. En stigning, som vi kun kan være begejstret for.

Designmønstre med enkle, kønsflydende former vil fortsætte med at vinde popularitet. Trendsætterne Bella Hadid, Dua Lipa og Kylie Jenner vælger tykkere smykker i år, hvilket er et godt tegn på, at smykketrenden er kommet for at blive!

Selvom enkle ringe stadig er trendy til forlovelsesringe, vælger flere kvinder at bære dristigere, volumenøse stilarter, der oftere forbindes med herremode i stedet for de mere traditionelle designs.

Farverige ædelstene

I de senere år er farvede sten blevet mere populære, hvilket giver par mulighed for at vælge noget levende og modigt til at repræsentere deres kærlighedshistorie. Der findes et utal af muligheder for unike sten og sammensætninger. Populært lige nu er smaragder, morganit og safirer.

Efterspørgslen efter farvede forlovelsesringe og bryllupstilbehør, såsom farverige brudekjoler, er steget de seneste måneder, hvilket kan forklare, hvorfor de bedst sælgende ringe, vi så i sidste måned, ikke var diamanter, men i stedet andre sten.

Vintage nostalgi

Den antikke forlovelsesringindustri har overtaget modeindustrien på samme måde som genbrug og vintageartikler har gjort for modeindustrien. Vintage-inspirerede ringe er et godt alternativ til enestående genstande og du kan stadig være tro mod dig selv, mens du har dem på.

Ved at opdatere båndet, ring-formen eller udskæringerne samt tilføje milgrain, gravering, drapering eller andre detaljer, bliver en tidløs stil yngre og mere elegant.

Forlovelsesringe inspireret af vintagesmykker handler om at tilføje sentimental værdi, mens du skaber din stil. Der er endda en genopblussen af ​​traditionelle cushion cuts. Der er ingen overraskelse, at cushion cuts trender foran andre klassiske stilarter blandt kommende brude, da de altid har været et sikkert og tidløst valg.

Sammensæt flere ringe

I de seneste par år har sammensatte ringe, ringe som er designet til at blive båret sammen, været en af ​​de mest populære trends i smykkeindustrien. Afhængigt af formen og kombinationen af ​​de former kunden vælger, giver designet dem mulighed for at være kreative.

At sætte flere ringe sammen, med forskelligt design og udtryk, kan være en måde at fremhæve en ring på. En forlovelsesring kan eventuelt sættes sammen med en vielsesring, hvorved man kan fremhæve den mest unike ring og eventuelt fremhæve et mere dramatisk look.

En ring som fungerer rigtig godt, sammensat med andre ringe, er en diamant- eller ædelsten’s ring som er lavet med et emerald cut. Emerald cut betyder at stenen er rektangulær i sin form.

Sorte diamanter

I stedet for at følge den traditionelle bryllupstrend, vælger par noget mere unikt i år. Tendensen i begyndelse af 2023 viser, at sorte diamantforlovelsesringen har vundet større indpas de seneste måneder.
Mange mennesker blev mindet om Carrie Bradshaws berømte sorte diamantring efter genstarten af ​​Sex and the City, så der har været en stigning i salget af sorte stenringe siden da!

Stor og iøjefaldende

Generelt er større forlovelsesringe bedre – i forhold til popularitet. Par, der ønsker at gifte sig, leder efter brudekjoler, der er storslåede og ekstravagante.

Brug af dristige former, store diamanter og halo cuts bliver mere og mere populært i smykker. Antallet af indkøbte halo cut ringe steg i forhold til sidste år.

Ovale former

Der har været en stigning i populariteten af ​​ovale diamanter i de seneste år og denne tendens vil kun fortsætte. Ovaler er kendetegnet ved deres bløde, aflange form, der henleder opmærksomheden på hånden og får fingrene til at virke længere takket være deres bløde form.

Som en hvid diamant kan den tale for sig selv eller blive forbedret ved at tilføje yderligere sten eller et dekoreret bånd for at hæve sin profil. Solitaire-ovaler nyder også en genopblussen i popularitet.

Elegante detaljer

Fremtidens diamantringe vil byde på elegante detaljer med flere sten, mindre nærmest skjulte haloes og accenter.

At skabe en ring med diamanter udformet under dens midterste ædelsten er en hidtil uset trend. Et design der har til hensigt, at tilføje et ekstra raffinement og et unikt strejf af personalisering. De skaber tidløse moderne klassikere med et twist og et personligt præg, når de er parret med solitaire-stile.

Konklusion

Den unikke forlovelsesring er støt stigende i popularitet i takt med, at flere par ønsker at afgive et gensidigt løfte om at indgå ægteskab. Leder du efter dit eget unike sæt forlovelsesringe, vil du aldrig gå galt med Dalby Diamonds nyeste kollektion. Her er også nogle af de vigtigste højdepunkter ved at vælge moderne forlovelsesringe:

  • Vælg dristigere, mere farverige og tykkere stykker.
  • Bevar en tidløs charme med elegante stilarter og trends, der er up to date.
  • Få en forlovelsesring, der afspejler din og din kommende ægtefælles personlighed og stil.

FAQs

Hvilke ringe trender i 2023?

Stilen i 2023 vil være anderledes end dem vi har set hidtil. Trends som guld- eller platinringe, vielsesringe og genbrugsguldringe er et par eksempler på, hvad der kommer i fremtiden.

Brugen af ​​ringe med stil vil fortsætte med at udvikle sig og stige efterhånden som teknologien udvikler sig. Folk er mere interesserede i design end blot et simpelt smykke, der kan bæres på enhver finger.

Hvad er en god størrelse til en forlovelsesring?

Leder du efter en ring, vil du helt sikkert have nogle ideer til, hvilken størrelse den skal være. Du har måske allerede prøvet at finde en, men det lykkedes ikke. Eller også ved du ikke hvordan du vælger den rigtige ringstørrelse. Uagtet hvilken type forlovelsesring du har i tankerne, så er ringstørrelsen et meget vigtigt element.

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde