fbpx

Eksklusive smykker

by Sidsel Dalby

Eksklusive smykker

Majestic Masterpieces

Dalby Diamonds er stolt af at kunne præsentere en helt ekstraordinær smuk ‘high jewellery’ kollektion, der henter sin  atmosfæriske og kunstneriske inspiration fra den klassiske civilization. Denne på en og samme tid sofistikerede og tidløse samling inkluderer mere end 20 imponerende designs bestående af majestætiske og tryllebindende naturligt farvede diamant – og ædelstensbesatte kreationer.

Hvert smykke er kunstnerisk designet og kælet for i detaljen netop for at komplimentere de kvalitetsrige diamanter og ædelstene i hvert smykke. Diamanterne og ædelstenene varierer i farve og størrelse, men aldrig i kvalitet.

Hvert eneste af disse unikke kunstværker er udarbejdet i 18 karat hvid, gul og roséguld.

”Vi er de stolte beskyttere af verdens mest feterede diamanter og ædelstene. Disse kreationer bidrager med en prestigefyldt og glamourøs stemme til dem der bærer smykkerne. For hver ny ejer af disse unikke smykker er endnu en adelig person født.” – Sidsel Dalby.

Personligt møde efter aftale

DALBY DIAMONDS har speciale i at udvælge de fineste diamanter i verden – direkte fra mineudbyderne og uden fordyrende mellemhandlere. Alle vores diamanter er laser indgraveret med en unik kode og certificeret ved Gemological Institute of America. Vi tilbyder unika diamantsmykker og giver vores kunder mulighed for selv at deltage i design processen.

  • En smartere måde at købe diamantsmykker og diamanter af investeringskvalitet på: online & showroom (København, London).
  • Gratis konsultation ved GIA-uddannet gemmolog ved køb af diamanter.
  • Vores interne eksperter hjælper dig med at vælge den rigtige diamant.
  • Alle smykker er håndlavet af verdens førende guldsmede.
  • VIP-foredrag om diamanter (du kan booke diamanthandler Sidsel Dalby til et foredrag om diamanter).
  • Global kurérservice – Fuldt forsikret forsendelse.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde