fbpx

Sikker betaling & returvarer

Betalingsmetoder

Hos DALBY DIAMONDS A/S er det muligt at betale både via bankoverførsel og betalingskort. Beløb under DKK 25.000,- kan valgfrit betales enten via betalingskort eller bankoverførsel. Beløb over DKK 25.000,- modtages kun via bankoverførsel.

DALBY DIAMONDS A/S er godkendt af Nets(tidl. PBS) som er en del af Teller A/S til at modtage betaling over internettet. Vi anvender et godkendt og sikkert betalingssystem med en krypteret SSL linie direkte til Nets. Så snart dine kortoplysninger er godkendt af Nets., godkendes ordren og selve beløbet for smykket trækkes først fra din konto, når varen er sendt afsted til levering. Det er muligt at anvende både nationale og internationale betalingskort, herunder;

  • Dankort
  • MasterCard
  • Visa
  • JCB
  • UnionPay
  • American Express

Bankoverførsel direkte til DALBY DIAMONDS sker til følgende konto, hvor der ikke opkræves ekstra gebyrer:

NORDEA BANK, reg. nr. 2230, konto nr. 8979329491

STORE KONGENSGADE 68, 1264 KØBENHAVN K

Sikkerhed

Alle persondata som du oplyser til DALBY DIAMONDS er fuldt fortrolige og opbevares i en sikret privat database hos DALBY DIAMONDS, som kun er tilgængelig for firmaets eget autoriserede team af medarbejdere.

Serveren med dine persondata er beskyttet mod uautoriseret fysisk og elektronisk adgang. Beskyttelsen omfatter en elektronisk firewall og andre sikkerhedssystemer, der indbefatter virus-scanning, installation af sikkerhedssystemer, backup, medarbejderuddannelse, sikkerhedskontrol og andre foranstaltninger med henblik på løbende at forbedre datasikkerheden.

Returvarer

Privatkunder der handler hos DALBY DIAMONDS har 14 dages fuld returret på alle ready-made smykker fra vores showrooms, såfremt de leveres tilbage 100% ubrugte. Dog giver vi ikke penge retur. Undtaget returret er de smykker, som fremstilles eller tilpasses efter kundens individuelle behov, hvor returretten bortfalder så snart smykket er sat i produktion. Det samme gælder for diverse kurser/seminarer, hvor returretten/tilbagebetaling for deltagelse bortfalder 72 timer før kursus start. Mere herom under Handelsbetingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde