fbpx

Beskyt dine smykker om sommeren

by Sidsel Dalby

Top 5 Tips

Din Smykkepleje Ved Sommertid

De fleste vil sikkert fortælle dig, at du aldrig bør bære fine diamantsmykker på stranden – og på en måde har de ret. At solbade eller plaske i havet er måske ikke den bedste ide. Men at deltage i et strandbryllup, en picnic date ved havet eller en lidt mere sofistikeret cocktail event ved stranden, der ville det være en skam at lade dine fine smykker blive hjemme – især hvis det er din diamantforlovelsesring.

Det absolut sidste vi vil gøre som diamantelskere – er at råde dig til ikke at vise dine dyrebare juveler frem. Det er jo lige hvad de er til for.

Faktum er, at så længe du er opmærksom på disse tip, behøver sommeren ikke være en grund til at ligge dine fine diamantsmykker ned i en skuffe, selvom du måske kun vil begrænse brugen til særlige lejligheder:

Pas På Når Du Bader

Den eneste ting, du aldrig bør gøre, er at gå i vandet imens du bærer dine fine diamantsmykker. Klor og havsalt kan beskadige og misfarve ringens fatninger – guld inkluderet. Selve diamanterne vil sandsynligvis forblive uskadte, men en smuk diamantring med en plettet fatning er aldrig smukt at se på.

Hvis du ikke kan lade smykkerne blive hjemme – hvis det f.eks. er en forlovelsesring, du har på hele tiden – så sørg for at have et sikkert sted at opbevare den, hvis du vil i vandet!

Tips Til Din Smykkepleje

Solcreme & Mygge Spray

De fleste solcremer og insektsprays vil ikke beskadige dine diamanter eller deres fatninger, men de vil ofte efterlade en klæbrig film, der kan sløre dem, så prøv at anvend disse, når du ikke har dine fine diamantsmykker på.

Sved

Selv når du ikke er på stranden, vil du sandsynligvis svede. Dette vil ikke skade din diamant, men det kan sætte sig som en kedelig mat film over dine smykker, så prøv at holde et håndklæde ved hånden for at tørre det af en gang imellem.

Sand

Sand er meget slibende, så det er ikke en god idé at lave sandslotte, mens du har din diamantring på, og det er heller ikke en god idé at grave rundt med børnene i baghaven, da nogle jordarter også kan være ret beskadigende for dine smykker.

Vigtigheden Af Regelmæssig (Professionel) Rengøring Af Dine Diamantsmykker

Selvom du ikke bærer dine diamantsmykker så ofte denne sommer, er det stadig sandsynligt, at de ender med at blive lidt snavsede i slutningen af sæsonen.

Gør det selv rengøring – især de temmelig mærkelige Internet tips kan gøre mere skade end gavn. Sørg for at én professionel renser dine diamantsmykker og de vil se godt ud  – også i slutningen af sommeren, i julen og i de kommende år!

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book et møde